Urban Trail Utrecht 2024 (6)

Vier paasmaandag met de Urban Trail Utrecht 2024!

Maak je klaar voor een sportieve ontdekkingstocht dit voorjaar! Op paasmaandag 1 april zal Utrecht centraal staan voor een stedelijke verkenningsloop. Met een vernieuwd parcours en nieuwe locaties belooft de Urban Trail Utrecht weer een uniek hardloopfeest te worden. Het is voor deelnemers nu mogelijk om zich in te schrijven via de website: www.utrechturbantrail.nl/inschrijven/.

Een uniek parcours door de Domstad
De Urban Trail is een bekend concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke fun run door o.a. gebouwen, theaters, stadions en straatjes. Het is een toegankelijke loop waarbij er gekozen kan worden voor een korte route van 5-6 kilometer of een lange route van 10-12 kilometer. Er is geen tijdsregistratie waardoor de focus op gezelligheid en het verkennen van een stad ligt. Deze run is de perfecte mogelijkheid om met je vrienden en familie tweede paasdag sportief te beleven.

Van historische grachten tot sfeervolle straten, hardlopers zullen via het vernieuwde parcours het karakter van Utrecht op een unieke manier ervaren. Locaties zoals de Winkel van Sinkel en Olround Utrecht openen hun deuren voor de deelnemers van de Urban Trail. In de komende periode worden hier steeds meer locaties aan toegevoegd.

Goede doel – KWF, Ren tegen Kanker
De zevende editie van de Urban Trail Utrecht staat net als altijd weer in het teken van het verkennen van unieke plekken op een sportieve run door de binnenstad. Dit jaar steunt de Urban Trail Series voor het eerst ook een goed doel, namelijk de KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen hun run een extra betekenis geven en een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor dit mooie doel. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Utrecht. Kijk voor meer informatie over het aanmaken van een actiepagina op www.utrechturbantrail.nl/goede-doel/.

Inschrijvingen geopend – wees erbij!
De inschrijvingen voor de Urban Trail Utrecht 2024 zijn nu geopend. Hardlopers van alle niveaus kunnen meedoen aan dit unieke sportevenement om zo Utrecht op een geheel nieuwe manier te ontdekken. Inschrijven kan via www.utrechturbantrail.nl/inschrijven/.

Deel dit bericht

Meer nieuws