G2023_0527_Parcourskaart UT Utrecht

Dit is het nieuwe parcours voor de KLM Urban Trail Utrecht 2023

Hardlopen door de Domkerk en in volle vaart door de Jaarbeurs? Tijdens de KLM Urban Trail Utrecht op paasmaandag 10 april ontdekken de deelnemers al hardlopend 23 bijzondere locaties in de Domstad. Het nieuwe parcours van deze avontuurlijke run is vandaag bekend gemaakt.

Bijzondere ontdekkingstocht

Tijdens de KLM Urban Trail Utrecht ren je langs én door locaties waar je anders niet zo snel komt. Het is een gezellige en sportieve manier om de stad te (her)ontdekken.

De start zal plaatsvinden bij Hoog Catharijne en de finishlijn wordt getrokken in het Moreelsepark. De deelnemers kunnen deze editie kiezen voor een korte route van ongeveer 5-6 kilometer of een lange route van ongeveer 10-12 kilometer. Organisator Naömi van Pelt vertelt: “We hebben voor deze editie een spectaculair nieuw parcours uitgewerkt en we zijn zeer verheugd dat zoveel nieuwe locaties hun deuren openstellen voor onze deelnemers. Het wordt een bijzondere ontdekkingstocht voor iedereen!“

Het nieuwe parcours gaat onder andere door Taplokaal Gist, LE:EN, de Winkel van Sinkel, de Jaarbeurs en de Domkerk. Het volledige parcours en alle 22 deelnemende locaties zijn te vinden op www.utrechturbantrail.nl/parcours-en-locaties.

Sportief paasuitje

De KLM Urban Trail Utrecht biedt de mogelijkheid om op een gezellige manier Pasen te vieren en tegelijkertijd sportief bezig te zijn. Met zowel een korte als een lange afstand is de KLM Urban Trail zeer toegankelijk. Je hoeft voor deze run geen fervent hardloper te zijn. Het evenement gaat niet om snelheid, maar om plezier maken en genieten.

Deel dit bericht

Meer nieuws