Vorige edities

HET LEUKSTE PAASUITJE IN UTRECHT!

Op Paasmaandag 10 april stonden 2800 enthousiaste deelnemers aan de start van de KLM Urban Trail Utrecht. Na een heerlijk Paasweekend begonnen de deelnemers aan hun ontdekkingstocht door de Domstad vanaf de Rijnkade. Ze brachten direct een bezoek aan Hoog Catharijne waarna ze in de binnenstad meerdere locaties mochten ontdekken. Met de combinatie van sportiviteit, historie, architectuur en cultuur was deze bijzondere ontdekkingstocht weer een waar feest!

2023
2022

VOORTREFFELIJKE VIJFDE EDITIE KLM URBAN TRAIL UTRECHT OP 2E PAASDAG

Bijna 3000 deelnemers stonden tweede paasdag aan de start van de KLM Urban Trail Utrecht aan de Rijnkade. Hier begon de zonnige vijfde editie van het hardloopevenement waarbij deelnemers door markante gebouwen en iconische plekken van Utrecht konden rennen. Locaties als Hoog Catharijne, Maesons, het Spoorwegmuseum en de Domtoren waren onderdeel van de route. “Voor 12 uur zijn we al naar de kerk, het museum, theater, café, kapper en bowlingbaan geweest”, laat een deelneemster op Instagram weten.

UITVERKOCHTE VIERDE EDITIE KLM URBAN TRAIL UTRECHT EEN GROOT SUCCES

Na een lange tijd zonder Urban Trails konden de hardloopschoenen eindelijk weer uit de kast getrokken worden. Zondag 5 september stond het Moreelsepark in Utrecht in het teken van de vierde editie van de KLM Urban Trail Utrecht. Het was de eerste van zeven Urban Trails die dit jaar worden gelopen. 5 of 10 km hardlopen dwars door historische panden en langs prachtige locaties. Met voldoende voorzorgsmaatregelen en een ruime startstraat vertrokken de deelnemers verspreid en met 1,5 meter afstand Utrecht in. Mede door het prachtige weer was ook de vierde editie van de KLM Urban Trail een groot succes. 

2021
2019

2.800 DEELNEMERS EN LENTEZON TEKENEN VOOR EEN PRACHTIGE DERDE EDITIE

Zondag 16 juni werd in Utrecht de derde KLM Urban Trail Utrecht georganiseerd, onderdeel van de KLM Urban Trail Series. 5 km of 10 km hardlopen door historische panden en langs leuke verrassende locaties. Met 2.800 deelnemers en ideale loopomstandigheden was ook de derde editie van de KLM Urban Trail Utrecht een geweldig succes.

MEER DAN GESLAAGDE TWEEDE EDITIE VAN UTRECHT URBAN TRAIL MET 2700 LOPERS

Wie zondagochtend 10 juni een bezoek bracht aan de Mariaplaats in het centrum van Utrecht trof daar 2700 enthousiaste lopers bij de tweede editie van de Utrecht Urban Trail. In een prachtig voorzomerse zondagochtend was het genieten geblazen voor de deelnemers die door 19 typisch Utrechtse locaties liepen. Op de route lagen filmtheaters, warenhuizen, museums, winkels en zelfs een gevangenis. Naast een parcours van 10 km was er voor het eerst ook één van 5 km.

2018
2017

BIJNA 3.000 LOPERS ONTDEKKEN DE STAD UTRECHT BIJ DE EERSTE URBAN TRAIL

Lang verwacht en eindelijk daar. Paasmaandag 17 april was de Utrechtse binnenstad hét decor van de eerste Utrecht Urban Trail. Bijna 3.000 deelnemers liepen een parcours van ongeveer 10 km dwars door 17 locaties waaronder de Stadsschouwburg, Sterrenwacht Sonnenborgh, Domkerk en Gevangenis Wolvenplein. Bij de eerste start door Wethouder Paulus Jansen waren de donkere wolken verdwenen en verscheen zelfs een klein voorjaarszonnetje voor een mooie loopochtend in de Domstad. Een nagenoeg uitverkochte editie en veel enthousiaste reacties tekenen voor een groot succes.