bhUrbanTrailUtrecht016

Het leukste paasuitje in Utrecht!

Op Paasmaandag 10 april stonden 2800 enthousiaste deelnemers aan de start van de KLM Urban Trail Utrecht. Na een heerlijk Paasweekend begonnen de deelnemers aan hun ontdekkingstocht door de Domstad vanaf de Rijnkade. Ze brachten direct een bezoek aan Hoog Catharijne waarna ze in de binnenstad meerdere locaties mochten ontdekken. Met de combinatie van sportiviteit, historie, architectuur en cultuur was deze bijzondere ontdekkingstocht weer een waar feest!

Maar liefst 23 locaties stelden hun deuren open voor de deelnemers. Zo namen ze een kijkje bij de de Utrechter Stadsbrasserie, brachten ze een bezoekje aan Fysiek Health Club en werden ze enthousiast aangemoedigd bij MAESONS. Ze vervolgden daarna hun weg via de Winkel van Sinkel om vervolgens langs de grachten naar Sociëteit De Vereeniging en Bison Bowling Utrecht te gaan. Een van de highlights op het parcours was Museum Speelklok met de prachtige muziek van de orgel. En ondanks dat de Domtoren in de steigers stond, was het uniek onder de poort naar de Domkerk te lopen.

Met af en toe een zonnetje en de perfecte temperatuur was het volgens velen weer een goede dag om op ontdekkingstocht te gaan. Met honderden supporters langs het parcours en enthousiaste collega’s van locties zat de sfeer er weer goed in. Volgens velen was het perfect hardloopweer met een goede temperatuur en een heerlijk zonnetje. Verschillende muzikanten zoals FissaFiets en Chef Confetti langs het parcours droegen daar hun steentje aan bij en zorgden voor gezelligheid en extra support.

Als laatste liepen de deelnemers via Beton-T liepen de deelnemers naar de laatste locatie: de Koninklijke Jaarbeurs! Hier stond DJ Chef Confetti in de grootste hal van de Koninklijke Jaarbeurs om er een waar feestje van te maken. Via de spoorbrug bij Utrecht Centraal maakten de deelnemers de laatste kilometers vol om vervolgens aan te komen in het Moreelsepark. Hier werden ze beloond met een welverdiende medaille en een pakket vol drinks & bites samengesteld door Picnic en Vitamin Well. Na een foto bij de We Did It Wall konden de deelnemers op verschillende picknickbankjes nagenieten van hun deelname aan de KLM Urban Trail Utrecht.

De organisatie is de meewerkende locaties, vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers onwijs dankbaar. Dankzij jullie sportiviteit en enthousiasme was KLM Urban Trail Utrecht weer een groot succes!

Deel dit bericht

Meer nieuws