Urban Trail Utrecht 2024 - winactie timber

Urban Trail Utrecht en MAESONS voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber

Urban Trail Utrecht en MAESONS kondigen met trots een mooie doneeractie aan voor KWF. Deze unieke kans biedt de hoogste donateur de mogelijkheid om het Arsenal shirt met handtekening van Jurriën Timber te winnen.
 
Hoe kun je meedoen?
Het is eenvoudig! Schrijf je in voor de Urban Trail Utrecht en volg Urban Trail Utrecht en MAESONS op Instagram. Doneer vervolgens een bedrag aan het KWF via de actiepagina van MAESONS. De hoogste donateur wordt de gelukkige winnaar van het mooie Arsenal shirt met handtekening van Jurriën Timber. De KWF-pagina staat open voor donaties tot en met 8 april.
 
Doe mee en win!
Mis deze kans niet om een uniek stukje sportgeschiedenis te bemachtigen en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Schrijf je vandaag nog in voor de Urban Trail Utrecht en doe mee aan de winactie. Succes!
Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek www.utrechturbantrail.nl.
 
Over Urban Trail:
De Urban Trail Series brengt deelnemers op een avontuurlijk ontdekkingstocht door verschillende Nederlandse steden. Het Urban-Trail concept staat bekend om het verkennen van de stad op een unieke manier die mensen op plekken laat komen waar ze eerder niet of nooit zijn geweest. Door middel van een fun run lopen mensen door gebouwen, stadions, discotheken en nog veel meer. Het is een laagdrempelig hardloopevenement voor allerlei niveaus en sportievelingen. Voor meer informatie, bezoek www.utrechturbantrail.nl/.
 
Over MAESONS:
MAESONS is The Ultimate Men-Experience in Utrecht, bestaande uit een Barbershop en Sportsbar. Het draait bij MAESONS niet alleen om er goed uitzien, maar vooral ook om je goed te voelen! Met hun hoogwaardige diensten willen zij een bijdrage leveren aan de gezondheid en welzijn van de man. Voor meer informatie, bezoek www.maesons.nl/.
 
Laten we samen rennen en doneren tijdens de Urban Trail Utrecht!  

Deel dit bericht

Meer nieuws